Este greutatea Kendamei importanta?

Kendama a parcurs un drum lung in ultimii ani. Ceea ce a fost o data „jucarie simpla” este acum o piesa high-end de maiestrie, conceputa pentru a arata sexy si ingineresc pentru a aduce jocul la nivelul urmator. Jucatorilor le pasa mai mult despre uneltele lor, astfel incat companiile creaza produse noi pentru a tine … Continue reading „Este greutatea Kendamei importanta?”

CRBL Te invata Kendama

Probabil inca nu ati aflat, dar CRBL este un jucator impatimit Kendama, acesta a participat si la concursul Urban Masters unde a terminat pe locul 6. El a declarat pentru Libertatea, ca de doi ani de zile de cand a inceput sa se joace cu Kendama, are mai tot timpul jucaria cu el dar si in masina, in … Continue reading „CRBL Te invata Kendama”

Cel mai bun lemn pentru Kendama

Azi am decis sa fac acesta postare pe blog pentru a impartasi cu voi informatii despre tipul meu preferat de Kendama. Cand am inceput sa fac primele trick-uri, care s-au bazat pe utilizarea „Tama” pentru trick-urile de echilibru (cum ar fi Lighthouses Lunars,Inwards, Lunars,etc.) , am preferat intotdeauna sa folosesc un Tama din lemn natural, … Continue reading „Cel mai bun lemn pentru Kendama”

Loading...