Cel mai bun lemn pentru kendama!

Te-ai intrebat vreodata de ce kendamele sunt facute din mai multe tipuri de lem, de ce acestea au o senzatie diferita la atingere si de ce acestea au o greutate diferita? Cunoașterea tuturor detaliilor despre lemnul folosit pentru kendama ar putea influenta decizia ta cu privire la urmatoare achizitie! Acesta este topul celor mai bune … Continue reading “Cel mai bun lemn pentru kendama!”

5 lucruri de stiut despre Kendama, Noua senzatie!

Salut! In acest articol iti voi prezenta 5 lucruri despre kendama pe care noi consideram ca trebuie stiute de catre toti jucatorii.   1. Kendama a reusit sa devina virala, singura! La inceput nu a existat o agentie de publicitate, un hashtag sau influenta de la celebritati care sa faca reclama acestui sport. Nu gaseai … Continue reading “5 lucruri de stiut despre Kendama, Noua senzatie!”

Cei mai buni jucatori kendama ajung la Timisoara

In data de 02.07.2017 Timisoara va gazdui la centrul comercial Iulius Mall un mega concurs de Kendama unde participa uni din cei mai buni jucatori de kendama din lume. Concursul fi deschis la ora 15:00 in food cort-ul centrului comercial de invitatii speciali Max Norcross si Eddy Cooper care au venit tocmai din America dar … Continue reading “Cei mai buni jucatori kendama ajung la Timisoara”

Este greutatea Kendamei importanta?

Kendama a parcurs un drum lung in ultimii ani. Ceea ce a fost o data “jucarie simpla” este acum o piesa high-end de maiestrie, conceputa pentru a arata sexy si ingineresc pentru a aduce jocul la nivelul urmator. Jucatorilor le pasa mai mult despre uneltele lor, astfel incat companiile creaza produse noi pentru a tine … Continue reading “Este greutatea Kendamei importanta?”

CRBL Te invata Kendama

Probabil inca nu ati aflat, dar CRBL este un jucator impatimit Kendama, acesta a participat si la concursul Urban Masters unde a terminat pe locul 6. El a declarat pentru Libertatea, ca de doi ani de zile de cand a inceput sa se joace cu Kendama, are mai tot timpul jucaria cu el dar si in masina, in … Continue reading “CRBL Te invata Kendama”

Cel mai bun lemn pentru Kendama

Azi am decis sa fac acesta postare pe blog pentru a impartasi cu voi informatii despre tipul meu preferat de Kendama. Cand am inceput sa fac primele trick-uri, care s-au bazat pe utilizarea “Tama” pentru trick-urile de echilibru (cum ar fi Lighthouses Lunars,Inwards, Lunars,etc.) , am preferat intotdeauna sa folosesc un Tama din lemn natural, … Continue reading “Cel mai bun lemn pentru Kendama”

Loading...