5 lucruri de stiut despre Kendama, Noua senzatie!

Salut! In acest articol iti voi prezenta 5 lucruri despre kendama pe care noi consideram ca trebuie stiute de catre toti jucatorii.

 

1. Kendama a reusit sa devina virala, singura!

La inceput nu a existat o agentie de publicitate, un hashtag sau influenta de la celebritati care sa faca reclama acestui sport. Nu gaseai kendama la magazinele fizice, iar majoritatea fanilor minori trebuiau sa ceara parintilor sa o comande online. Aici, de cele mai multe ori obtineau discounturi de 20-30% fata de magazinele fizice.

 

2. Criteriile dupa care se alege o kendama PRO originala

In primul rand trebuie sa iei in considerare marimea acesteia. Inaltimea Ken-ului trebuie sa fie de 180 mm (18cm), latimea Sara-do-ului de 70 mm (7cm), iar Tama trebuie sa fie de 60mm (6cm). Acest standard unic este aplicat la toate brandurile cunoscute de Kendama.
O a doua caracteristica importanta este lemnul. Cele mai bune kendame sunt acelea produse din ASH (Frasin), MAPLE (Artar), MAHOGANY (Mahon) si OAK (Stejar). Preturile pot varia in functie de design si brand. Astfel, dupa ce decizi criteriile perfecte pentru tine, “you’re good to go”! Tine cont de faptul ca pretul corespunde calitatii produsului.

 

3. Acest sport iti poate aduce un venit frumos

Bineinteles ca poti produce bani din acest sport, tot ce trebuie sa faci este sa te antrenezi si sa iti maresti prezenta pe site-urile de socializare. Iar daca te ridici peste nivelul mediu, cu siguranta vei fi contactat de brand-uri care iti vor oferi atat produse, cat si recompense in bani. Facand parte dintr-o echipa sponsorizata vei avea ocazia sa calatoresti in toata lumea. Iar acesta este un lucru extraordinar.

 

4. Unele scoli au interzis Kendama

Am auzit de la multa lume aceasta informatie, astfel ca mi-am asumat dreptul sa pun cateva intrebari mai multor copii. I-am intrebat cum reactioneaza profesorii de la scoala cand acestia se joaca cu kendama. Iar acestia, razand, mi-au spus ca profesorii sunt din ce in ce mai iritati si ca in unele scoli kendama a fost interzisa. Da, sunt de acord sa fie oprita utilizarea acestora in timpul orelor! Dar in pauze nu vad de ce s-ar interzice o astfel de activitate.

 

5. De ce Kendama poate fi incadrat ca si sport

Atat in Romania, dar si in afara tarii, se organizeaza tot mai multe concursuri care reusesc sa stranga foarte multi participanti, dar si spectatori. Acest sport devine din ce in ce mai popular in toata lumea si apar tot mai multe branduri de kendama. Din punctul nostru de vedere, acesta este un lucru foarte bun pentru ca apare concurenta si se sustine inovarea productiei de kendame.

Multumim mult ca ai citit acest articol. Daca ti-a placut te rugam sa dai un share pe facebook la aceasta postare.

Lasă un răspuns

Loading...